Reforç estructural i Adequació arquitectónica del C.E. Els Serradells

Es tracta de la realització dels treballs de reforç estructural i adequació arquitectònica al Centre Esportiu dels Serradells, fases 3 i 4, recinte i coberta piscines, 

Realització de l'obra

Dades del projecte

Client: Comú d’Andorra la Vella

Direcció facultativa: Suport Enginyers-Adserà Group

Import: 1.472.868,25€

Finalització: Març 2016

Adequació de les instal·lacions

Consisteix en  el reforç estructural i adequació arquitectònica del centre: revestiment de vasos de piscines amb material adequat, revestiment de les latges de piscines amb un revestiment decoratiu de PVC, substitució de l’actual fals sostre del recinte de les piscines, així com l’aïllament dels paraments exteriors de les piscines en la planta tècnica.

Realització dels treballs

Els treballs han consistit en la substitució integral de la coberta de la piscina. La nova coberta, que consta de tretze bigues d’acer, compleix amb els estàndards d’aïllament energètic i això suposarà un estalvi considerable en la factura elèctrica. A més, s’ha substituït tot el paviment interior i exterior del recinte de les piscines. Els vasos de les piscines s’han de renovar a partir dels vint anys de vida, un període sobrepassat als Serradells, que va inaugurar la piscina olímpica el 1991.

Els treballs de reforma estructural i arquitectònica de les piscines interiors van començar l’1 de juny del 2015 i han tingut un cost aproximat d’1,5 milions d’euros. Aquest 2016 seguiran els treballs de millora de la façana exterior per tal de donar continuïtat a la reforma del Centre esportiu dels Serradells iniciada el 2014.

Galeria d'imatges