Certificats de qualitat

LOCUB, S.A. ha estat una de les primeres empreses certificades al sector per Bureau Veritas en les normes ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015

LOCUB, S.A. ha rebut de Bureau Veritas la certificació ISO 9001 de Sistema de Gestió de la Qualitat i la certificació ISO 14001 de Sistema de Gestió Ambiental, a les últimes versions publicades dels estàndard internacional en 2015. D’aquesta manera, LOCUB, S.A. s’ha convertit en una de les primeres empreses del nostre sector certificada per Bureau Veritas.

LOCUB, S.A. és una empresa compromesa amb la Qualitat, Seguretat i Salut Laboral i el Medi Ambient. D’acord amb el seu comportament estratègic, ha evolucionat basant la seva experiència en un procés de millora continua en tots els àmbits de la seva activitat, donant especial atenció a la Seguretat de les persones, la qualitat dels seus projectes i la protecció i conservació del medi ambient.

Certificat de Prevenció Aliens (SPA)

 

La nostra empresa té subscrit amb UNIDA QUALITAT I PREVENCIÓ, S.L. un conveni en matèria de prevenció de riscs laborals, a les disciplines de Seguretat i Salut al Treball. 

Tot i que la responsabilitat final la té l’empresa, figura obligada a implementar i mantenir les condicions laborals adients i saludables pels seus traballadors, aquest conveni reafirma aquesta implantació perquè tenim al nostre abast professionals que ens assessora en tot moment i ens diregeix a millorar la nostra activitat en la materia de prevenció per poder aconseguir una empresa segura i salutable pels nostres treballadors.

Al següent enllaç podeu seguir la legislació actual en la matèria