reconstrucció C.E. Els Serradells

Reconstrucció de el Centre Esportiu dels Serradells, afectada per un incendi. L’objecte d’el Projecte és definir de forma completa les obres de Remodelació de l’edifici per donar un aspecte unitari a el conjunt, de manera que es puguin descriure aquests treballs des de diversos punts de vista (execució, seguretat i salut, gestió de residus). També es desenvolupen les tasques pròpies de l’Enderroc dels elements existents, elements afectats pel sinistre

Realització de l'obra

Dades del projecte

Client: Comú d’Andorra la Vella

Direcció facultativa: Adserà Group

Import: 4.551.565,80€

Finalització: Maig 2022

Descripció del projecte

L’edificació està composta actualment per diferents edificis, afectats per un sinistre provocat per un incendi; s’actua sobre l’edifici de la piscina olímpica (Edifici 1 en documents anteriors), el més afectat pel sinistre així com sobre l’Edifici 2 corresponent a les zones confinades de la Zona 1.

 El conjunt es completa amb l’Edifici 3 corresponent a la piscina exterior i sobre l’Edifici 4 corresponent a la piscina de nens, tots ells adjacents a l’Edifici 1. 

Geomètricament és una nau on hi ha la piscina de dimensions olímpiques (50mx21m) amb un cos més petit adossat on hi ha una altra piscina i que es troba amb altres edificis de l’Complex, compartint part de l’envoltant original que es va transformar en divisòria.

 

Galeria d'imatges