Inici de l'activitat

Tot enllestit per començar l’activitat de la nostra empresa. Hem fet una gran tasca en mesura de prevenció, hem habilitat els nostres espais per evitar tota mena de contacte entre les persones i reorganitzat els horaris i llocs de treball amb la finalitat de prevenir fefaentment qualsevol contagi. El nostre principal objectiu és garantir la protecció de tots els nostres treballadors i usuaris.

Hem implantat un protocol intern d’actuació i unes sessions informatives als nostres operaris per donar-los la formació pertinent i que tothom sàpiga com ha d’actuar en tot moment. La informació estarà sempre visible en totes les nostres obres i instal·lacions.   

Minimitzarem la concurrència en les nostres instal·lacions i afavoriren el treball individualitzat, sempre que les mesures de seguretat i salut ho permetin, reduint tasques i rectificant la programació habitual. Hem elaborat un programa de torns escalonats i hem implantat la jornada continuada per reduir el nombre d’operaris al mateix lloc, així com per evitar concentracions de persones en vestuaris, banys, menjadors, casetes d’obra i oficines. 

Hem instal·lat panells de protecció a les nostres oficines i només es rebran visites concertades, així com cartells informatius amb les recomanacions bàsiques de prevenció de la COVID-19 visibles a diversos punts de cada obra.

Dotarem a cada operari amb el material sanitari que calgui (mascareta FFP2, guants de vinil, gel desinfectant, etc.) perquè tinguin garantida la seva protecció individual i col·lectiva, també disposaran de zones dotades amb aigua, sabó, paper assecant d’un sol ús i contenidors de residus a cada centre i hi haurà un increment de la freqüència de la neteja i desinfecció de les instal·lacions.

A través de l’esforç de tothom  podrem aconseguir mantenir la nostra activitat en actiu, la col·laboració és essencial. 

L’equip de Locubsa

Deixa un comentari